Over mij

Rosa Opstelten
Coaching & vitaliteit

 

Met mijn ervaring in holistisch coachen, personal training en management heb ik een mooie basis gelegd om mensen op een effectieve manier verder te helpen. Sinds 2020 ben ik daarbij in opleiding tot vitaliteitstherapeut om ook een behandeling te kunnen bieden wanneer het door chronische ziekte niet gemakkelijk is om een autonoom en zinvol leven na te streven.

Mijn stijl is direct, bemoedigend en zorgvuldig te noemen. Ik vind het van groot belang dat jij ziet en voelt dat je de regie over je eigen leven hebt én weer terug kunt krijgen als je die even kwijt bent. Zoeken naar wie je bent gaat niet vanzelf; je zorgen maken, vastlopen en gefrustreerd zijn hoort daar bij. Juist daar, in de momenten waarop je voelt dat er verandering nodig is, sta ik graag naast je om te onderzoeken hoe je komt waar je wilt zijn.

Die verandering zit niet alleen in de regie behouden over hetgeen dat je uit balans brengt, zoals stress, negatieve emoties of het missen van verbinding, maar óók in het versterken van jouw sterke kanten, voeden van inspiratie en het maken van spannende keuzes.

Ik luister graag en goed. Naar wat je bezig houdt en beweegt, waar je hulp bij nodig hebt en waar je goed in bent. Door vooral te luisteren, soms een spiegel voor te houden en af en toe een zetje te geven, ben ik er voor jou!