Wat kost een sessie?

Worden sessies vergoed door mijn zorgverzekering?

Nee, op dit moment worden mijn coachingstrajecten en behandelingen (nog) niet vergoed door zorgverzekeringen. Wel komt het vaak voor dat werkgevers hier budget voor hebben. Dit zogenoemde vitaliteitspotje of opleidingsbudget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt steeds vaker ingezet om werknemers ondersteuning te bieden. Vraag het na bij je werkgever of HR afdeling!

Ben je na ziekte aan het re-integreren via het UWV? Wellicht zijn er dan ook mogelijkheden, dit kun je navragen bij je arbo-arts.

Kan een sessie ook digitaal?

Ja, dat kan zeker! Sessies kunnen zowel telefonisch, via Zoom, bij jou thuis, al wandelend of op een andere plek plaatsvinden. Dit bespreken we altijd samen tijdens de intake, deze is telefonisch. Voorop staat dat jij de ruimte en veiligheid ervaart om in gesprek te gaan.

Geef jij ook voedingsadvies?

Als blijkt dat het bij jouw hulpvraag nodig is om ook je voedingspatroon onder de loep te nemen, dan wel. Je kunt ervan uitgaan dat we ons hierbij meer richten op intuïtief eten, het trainen van een goede communicatie met je lichaam (o.a. je honger- en verzadigingsgevoel, opmerken van fysieke signalen) en het functioneel inzetten van veranderingen in je eet en drinkgedrag. Geen diëten dus! Merk ik dat jij advies nodig hebt dat niet onder mijn expertise valt dan kan ik je doorverwijzen naar een diëtist.

Kan ik bij jou in behandeling met een onderliggende diagnose?

Op de pagina Vitaliteitstherapie zie je waar ik over het algemeen mee werk. Staan jouw klachten er niet tussen of heb je hier vooraf twijfels of vragen over? Stuur een mailtje via deze link, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Als ik tijdens de intake merk dat mijn expertise niet toereikend is, starten we geen traject. Wel kan ik je dan helpen zoeken naar een collega of hulpverlener die goed bij jou past.